Tjenester

Akupunktur

Akupunktur er en mange tusen år gammel behandlingsform fra Østen hvor tynne nåler stikkes i bestemte punkter på kroppen og påvirker kroppens iboende evne til å helbrede seg selv.

Metoden er en del av tradisjonell kinesisk medisin og blir stadig mer anerkjent som et behandlingssystem som brukes som alternativ eller supplement til skolemedisinen.

Sentralt i akupunkturen, er den helhetlige forståelsen av at kropp og sjel er et integrert system som man ikke kan se på uavhengig av hverandre, men som påvirker hverandre gjensidig.

En ubalanse i kroppens energisystemer kan forårsake forstyrrelser, skape sykdom og smerter.

Viktig er å behandle årsaken, basert på symptomene. Årsaken til en ubalanse mellom det fysiske og psykiske, kan være livsstilen man fører, matvaner, tidligere sykdommer og konstitusjon.

Som et supplement kan jeg også bruke øreakupunktur som bygger på en teori om at alle kroppens deler og funksjoner gjenspeiles i det ytre øret som et hologram

Soneterapi

Behandlingsmetoden gjenspeiler kroppen i føttene. Det går ut på å trykke/massere på punkter og der hvor problemet er, vil det kjennes som krystaller.

Ved gjentatte trykk og stimulering vil krystallene forsvinne. Behandlingen kan kjennes smertefull men vil allikevel være en lettelse for pasienten.

Kan med fordel kombineres med annen behandlingsform.

Healing

Healing er en prosess som kan hjelpe mennesker eller dyr til å få bedre helse. Healing hjelper på alle kroppens deler. Det emosjonelle, det mentale og det spirituelle.

Jeg har kanalisert ned min egen healingsform, "The Stars of Sirius Healing Progress". Den gir fart og øker dine vibrasjoner slik at du får bruke hele ditt potensiale på riktig måte.

Fjernhealing er healing over avstand. Den har ingen begrensninger om hvor du enn befinner deg i verden.

Medium

Mediumskap er å få kontakt med de som har gått over på den andre siden, de kommer med budskap og beviser. De formidler noe til deg.

Dyrene har også sitt språk, de vil gjerne formidle noe til sine eiere. Et bilde av dyret kan fortelle sin historie.

Hjemmeside opprettet av